ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали братів, які торгували наркотиками

|

У Сокальському районі Львівської області затримали братів-наркоторговців, які причетні до незаконного обігу наркозасобів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відділу комунікації поліції у Львівській області.

8

«В поле зору оперативників потрапили двоє мешканців Сокальського району Львівської області, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів. Ними виявились двоє рідних братів віком 36 та 33 роки. У квартирах підозрюваних правоохоронці провели одночасні санкціоновані обшуки, в результаті яких виявлено та вилучено ряд заборонених предметів та наркотичних засобів. Обом чоловікам загрожує кримінальна відповідальність», – повідомив начальник управління підполковник поліції Роман Мицак.

9

Під час обшуку у помешканні одного із зловмисників правоохоронці виявили та вилучили наркотики, серед яких, за попереднім висновком, «марихуана» вагою один кілограм, «амфетамін» 30 грам, а також холодна зброя, патрони, пістолети «Röhm RG8 KAL.8mm Platzpatr», «Walther mod PP Cal 9mm P.A.K», «Рerfecta mod fbi 8000 8mm». У іншого брата поліцейські виявили та вилучили «марихуану» загальною вагою 810 грамів, яка була розфасована та приготовлена для подальшого збуту у 162 поліетиленових пакетиках по 5 грамів.

10

Вирішується питання про кваліфікацію кримінального правопорушення згідно норм Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *