ОСТАННІ НОВИНИ

Італійці хочуть побудувати на Львівщині сміттєпереробний завод

|

Цього тижня у Дрогобичі пройшло засідання робочої групи із оголошення конкурсу проектів для побудови у місті сміттєпереробного заводу. З італійською фірмою із утилізації сміття укладено протокол про наміри. Проте, конкурс триває. Для 7 фірм, що виявили бажання побудувати сміттєпереробний завод у Дрогобичі складуть «карту запитань» аби вибрати найкращу пропозицію. Про це повідомляє прес-служба львівського осередку партії «УКРОП».

1

Як йдеться у повідомленні, чергове засідання робочої групи із питань побудови у місті сміттєпереробного заводу пройшло 3 жовтня. На ньому депутати обговорювали необхідність зустрічі із представниками італійської фірми з утилізації сміття. За словами депутата Дрогобицької міськради Олени Жуковської, представники комісії хочуть чітко зрозуміти, який саме проект пропонує інвестор, але не відкидають й розгляд інших пропозицій. Для цього склали «карту запитань», що їх запропонують усім претендентам, аби обрати найвигіднішу для міста інвестицію. Водночас зазначається, що ділянку для побудови сміттєпереробного заводу в Дрогобичі теж уже визначили.

“Наразі, італійці виглядають найбільш прийнятними партнерами. Саме на їх заводі у Словенії влітку Олена Жуковська побувала особисто, голова міської ради Дрогобича відвідав такий завод в Італії. Перевага саме цього претендента й у тому, що кошти для побудови він знайде сам. Місту не доведеться вкладатись у цей бізнес”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, раніше у Дрогобичі сміттєпереробний завод хотіли побудувати німці.

Фото: УКРОП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *