ОСТАННІ НОВИНИ

Автомобілі патрульних Львівщини обладнають планшетами та відеореєстраторами

|

Консультативна місія Європейського союзу передала поліції Львівщини 74 комплекти технічного обладнання: планшети, відеореєстратори та програмне забезпечення – для підвищення ефективності роботи груп реагування патрульної поліції області. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

dsc_6770

«Щоби поліцейський нині успішно працював і виконував свої завдання, він повинен мати відповідну техніку. Звісно, реформа вашої поліції триватиме дуже довго і ми хочемо допомогти, щоби вона розвивалася якомога швидше. Ми дуже раді, що знайшли можливість і закупили цю техніку. І це лише перший крок на шляху до підтримки поліції Львівщини», –  наголосив голова Консультативної місії ЄС в Україні  Кястутіс Ланчінскас.

dsc_6810

Своєю чергою т.в.о начальника ГУ НП у Львівській області Дмитро Загарія зазначив, що ця техніка має покращити ефективність реагування поліції на звернення громадян та поліпшити криміногенну ситуацію на Львівщині.

dsc_6782

«Хочу подякувати членам Консультативної місія Європейського союзу, яка останні два роки надає нам суттєву допомогу в реорганізації та реформуванні поліцейської структури, зокрема, в матеріально-технічному забезпеченні, зміні принципів та підходів до роботи, тощо», – зазначив він.

dsc_6776

«На цих автомобілях ми виїжджаємо на будь-які виклики, які надходять на «102». Вчора нам видали планшети, вони оперативно передаватимуть інформацію про виклики замість телефонних дзвінків, відзначатимуть час прийняття виклику та його виконання, також вже дали відеореєстратори, що фіксуватимуть нашу роботу протягом дня», – розповіла інспектор поліції Юлія Кіщук.

dsc_6814

Додамо, що це устаткування повністю забезпечує потреби груп реагування патрульної поліції області.

dsc_6852

Окрім Львівщини, аналогічну допомогу від Консультативної місії ЄС отримують райвідділи в Київській та Харківській областях.

dsc_6861

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *