ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують терапевтичні казки для малюків

|

Завтра, 6 жовтня, у Львові презентують дитячі терапевтичні казки для малюків 5-9 років у межах  благодійного проекту «НеЗалежнаКраїна» (Україна-Молодова-Румунія). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Проект охопить 5 найбільших міст України (Львів, Київ, Дніпро, Одеса, Харків) – 120 шкіл та 30 дитячих садків (19 500 дітей та їхніх сімей).

Діткам буде прочитано та інсценовано разом з ними 3 терапевтичні казки: «Казка про втрачену радість», «Кросівка і шльопанець», «ПоМірна казка». Ці книги спрямовані на профілактику алкогольної, наркотичної, комп’ютерної залежностей та на формування у дитини почуття міри. Також з батьками та вчителями буде проведена грунтовна роз’яснювальна робота щодо виховних процесів дітей на базі вищезгаданих казок.

Зокрема, під час презентації виступлять президент ГО «Принцип свідомості», голова опікунської ради Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит», проректор Львівського державного університету фізичної культури Роман Лобай (Україна), генеральний секретар Міжнародного центру з профілактики адиктивної поведінки, психолог, магістр юридичних наук, автор книг: «Легальні наркотики і підліток», «Психологічні нариси про поезію, або засіб для профілактики душевного і духовного недостатності», «Казка про втрачену радість», «Кросівка і Шльопанець», «Страшна казка», численних газетних і журнальних публікацій на тему профілактики та лікування наркоманії і лудоманії (ігроманії) Мірча Греку (Молодова); президент Міжнародного антинаркотичного альянсу, доктор юридичних наук, доктор психологічних наук, професор, начальник Управління міністерства внутрішніх справ Румунії (1997 – 1998), засновник і голова Національного антинаркотичного агентства Румунії (2003 – 2008), автор понад 100 наукових робіт в області наркоманії Павел Абрахам (Румунія); віце-президент Міжнародного антинаркотичного альянсу Іон Григорій (Румунія).

Додамо, що казки представлять завтра об 11.00 у Львівському прес-клубі.

Фото: svitmam.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *