ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жителі прикордонних сіл допомогли затримали двоє мароканців

|

На Львівщині прикордонники затримали двох мароканців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

5

В рамках проведення спеціальної прикордонної операції «КОРДОН- 2016» прикордонники Львівського загону  відділу «Белз» неподалік кордону затримали двох громадян Марокко, які намагалися незаконно перетнути державний рубіж України із Польщею. Чоловіків виявити  прикордонникам допомогли місцеві жителі села Заболоття Сокальського району, повідомивши охоронцям кордону про появу невідомих чоловіків у селі на таксі, які розпитували де проходить державний кордон. При собі чоловіки мали документи, які засвідчують їх особу, Коран, пластикові грошові картки, медикаменти, 950 доларів США та близько 100 гривень.

Затриманих доставлено до відділу прикордонної служби для з’ясування обставин спроби порушення державного кордону. Також громадяни Марокко повідомили прикордонникам про те, що нібито вони з туристичною метою гуляли біля кордону. Наразі тривають оперативні заходи, щодо мароканців та подальшу їх долю буде вирішувати суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *