ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть контрабандиста небезпечних наркотиків

|

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розслідуваному слідчим відділом СБУ у Львівській області, стосовно громадянина, підозрюваного у контрабанді особливо небезпечного наркотичного засобу у великому розмірі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

марихуана

Встановлено, що в травні поточного року вказаний чоловік незаконно з метою збуту придбав на території села Волиця Мостиського району Львівської області понад 1,5 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

У подальшому переховуючи наркотичні речовини у своєму автомобілі прибув до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Шегині», через який намагався контрабандним способом з прихованням від митного контролю перемістити вказаний наркотичний засіб з України в Республіку Польщу.

Таким чином, підозрюваний вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст.307 ( незаконне придбання , зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів) та ч.2 ст.15, ч.2 ст.305 ( замах на контрабанду особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах) КК України.

На даний час, обвинувальний акт стосовно вказаної особи скеровано до Мостиського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

За вчинення вказаних злочинів Кримінальним законом йому загрожує покарання у виді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *