ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні спіймали на «гарячому» телефонного шахрая

|

У Львові патрульні затримали шахрая, який по телефону вимагав у літньої жінки гроші для вирішення проблем з її онуком. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1_a316fc4cea81

Вчора, близько 17 години до патрульних звернулася пенсіонерка та заявила про те, що у неї вимагають гроші шахраї. Інспекторам бабуся розповіла, що невідомий зателефонував до неї і повідомив, про її онука, який начебто має серйозні проблеми і він у відділі поліції. Аби залагодити ситуацію зловмисник вимагав 2000 американських доларів.

Жінка знала, що з її онуком усе гаразд і де він перебуває у цей момент, тому одразу зрозуміла, що це шахраї. Вона викликала патрульних. Полісмени вмовили жінку підіграти зловмиснику. Коли він знову зателефонував, то вони домовилися про зустріч. Інспектори викликали оперативників з Шевченківського відділу поліції і організували засідку для шахрая.

Невідомий приїхав на таксі і в момент коли жінка передавала йому гроші, зловмисника затримали. До відділу поліції для з‘ясування обставин доставили і таксиста. 35-річний затриманий за підозрою у шахрайстві раніше судимий за розбій. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Фото: nord-news.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *