ОСТАННІ НОВИНИ

Покрови у Львові відзначатимуть патріотичною грою про УПА

|

Сято Покрови у Львові відзначатимуть патріотичною забавою. Львівський парк «Погулянка» на три дні стане епіцентром змагань між 200 школярами, які зійдуться в щорічній Обласній тереновій грі «Легенда УПА імені Миколи Лемика», про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

39

Цього року гра буде дуже символічною, адже відкриття відбудеться 14 жовтня — на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також у день створення Української Повстанської Армії.

Програма «Легенди УПА імені Миколи Лемика» 2016 передбачає багато новинок. Окрім вже звичних етапів: смуги перешкод, велоетапу, лазертагу, змаганнь на катамаранах, брейн-рингу з історії України, представлення команд, на цьогорічних учасників чекають нові та неочікуванні випробування, серед яких настільний футбол, команда диверсантів під час квесту, та ін.

Найцікавішою ж буде квест-теренівка, приурочена легенді, яка розповідає про захоплюючі події в Погулянецькому лісі. У квесті учасників перевірять на різноманітні дисципліни, серед яких знання історії, медична та військова справи, та ін. А переможці теренової гри матимуть змогу зачитати «Звернення Миколи Лемика до української молоді», таким чином розгадати саму легенду.

«Патріотична теренова гра «Легенда УПА» має виховний характер. Адже молодь має можливість бачити альтернативу масовій культурі. Цього року ми обіцяємо нові етапи змагань та й оновлену програму загалом. Тому учасникам заходу доведеться показати не лише свої спортивні, інтелектуальні та творчі здібності, а й проявити неабияку витримку, кмітливість та винахідливість», – пояснює комендант гри Микола Тинський.

Також переможці та найкращі таборовики отримають цінні призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *