ОСТАННІ НОВИНИ

Нову дорогу на вулиці Стуса знищив старий колектор

|

Причиною обвалу свіжозамощеної дороги на вулиці Василя Ступа став старий колектор, який не впорався з потоками води. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

фура на Стуса

Керівник ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза прокоментував ситуацію, що виникла із вантажівкою на вулиці Стуса. За його словами, причина обвалу в тому, що старий колектор, який саме зараз замінюють на цій ділянці, не справився з потоками води. Однак, уже до кінця дня компанія-підрядник «Онур» та ЛМКП «Львівводоканал» ліквідують наслідки власним коштом.

«Старий колектор не справився з потоками води. Таким чином, це призвело до того, що вирвало кришку каналізаційного люка, і вантажівка провалилась туди колесом. Зараз тривають роботи щодо нового колектора, на сьогодні вони незавершені. Повинні зробити це до кінця року, а до того часу будемо по черзі робити окремі ділянки, де паралельно працюватимуть новий і старий колектори. Щодо обвалу, то до кінця дня компанія-підрядник «Онур» та ЛМКП «Львівводоканал» ліквідують наслідки власним коштом», – зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, у зв’язку з будівництвам трамвая на Сихів, вулиця Стуса була закрита для проїзду з липня 2015 року. І зовсім нещодавно частину вулиці Стуса відкрили для проїзду.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львовірозвалюється відремонтована вулиця Лисенка. А також опублікували фоторепортаж, як зарили мільйони в калабані на проспекті Свободи та площі Міцкевича. По тому у Львові почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити огріхи ремонтників. Вже 3-го листопада 2015 року на проспекті Свободи  бруківку почали трощити відбійним молотком, бо забули залишити місце для підсвітки вулиці.

Помилки при асфальтуванні дороги також були допущені на Сихові. Після вкладання третього шару асфальту проспект Червоної Калини покрився баюрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *