ОСТАННІ НОВИНИ

Зйомки «Слуги народу-2» у Львові: активісти дали зелене світло

|

У Львові стартували зйомки другої частини серіалу «Слуга народу». Впродовж тижня знімальні майданчики будуть розташовуватися у 5 центральних локаціях міста. Сьогодні ж, 3 жовтня, серіал фільмують біля пам’ятника Михайлу Грушевському, передає кореспондент Львівського порталу.

dsc_6670

Зважаючи на ситуацію, яка склалась після скандального виступу «Кварталу 95» в Юрмалі, де Володимир Зеленський і Ко висміяв Україну, у Львові очікувались різні акції протесту. Проте, прийшовши на зйомки, кореспондент Львівського порталу побачив, що ніхто не заважає знімальному процесу, а близько 40 львів’ян «крутились» навколо з надією потрапити в кадр.

dsc_6673

dsc_6666

У коментарі Львівському порталу активіст, координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик сказав, що він не буде організовувати жодних протестів, проте якщо захисники української мови повстануть, Бойкотний рух їх підтримає.

dsc_6650

«Те, що сказав Зеленський в Юрмалі – це величезна дурість в часи війни. Але бойкотувати такі його дії не в нашій компетенції. Людина помагала АТО, хоча певні претензії до його жартів чи російської мови в громадськості є. Якби інші активісти організовували якість протести, «Економічний бойокотний рух» їх би підтримав. Якби борці за українську мову не були лише в Facebook, а вийшли на вулицю, ми б їх підтримали.

dsc_6649

Якщо в нас до всіх були претензії, то ми би бойкотували Сергія Притулу, Ірину Федишин. Пан Вакарчук чи пан Дзідзьо є обличчями російської компанії зв’язку. Тому я не бачу підстав для злочину, щоб проти Зеленського виступати», – сказав Олег Радик.

Відкритим питанням залишається, скільки продюсери заплатили львівській владі, щоб їм дозволили зйомку в місті.

dsc_6646

«Мене цікавить єдине, чи Володимир Зеленський заплатив якісь гроші за проведення зйомки. Бо для зйомки фільмів у Львові потрібно платити гроші. Колись Львів «промахав» фільм «Список Шиндлера», тому що влада хотіла грошей. Цікаво чи тут довелося щось заплатити», – додав активіст.

dsc_6643

dsc_6635

Як відомо, у Львові з сьогоднішнього дня проходять зйомки серіалу «Слуга народу-2».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *