ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії Львова не знають, чи забороняти концерт Потапа і Насті

|

У міській раді Львова не знають, чи підпадає дует Потап і Настя під заборону проведення у Львові концертів російських «гастролерів». Про це йдеться у рішенні комісії законності Львівської міськради,  яке має у своєму розпорядженні Львівський портал.

potap

Так, згідно із документом, депутата Любомира Босаневича – автора ухвали про заборону виконавців-“гастролерів”- запрошують відвідати засідання комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова, щоб визначити критерії, за якими виконавці підпадають під дію ухвали.

«…запросити автора ухвали Л. Босаневича для розгляду питань і надання пропозицій щодо вироблення критерій визначення того, хто зі співаків підпадає під дію відповідної ухвали», – йдеться у документі.

1

Як зазначив Львівському порталу ініціатор ухвали про заборону «гастролерів» у Львові Олег Радик, таке рішення комісії свідчить про її «імпотентність».

Нагадаємо, що у Львові рішенням міської ради заборонено  виступи артистів, що гастролюють країною-агресором, пропагуючи проросійські цінності.

Всередині вересня львівських депутатів закликали скасувати концерт Потапа і Насті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *