ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть в’язня, якого спокусили наркотики на «зоні»

|

Працівники Дрогобицького відділу поліції повідомили про підозру засудженому злочинцю, у котрого виявили наркотичні засоби. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

тюрма

Як встановили поліцейські спільно з працівниками  Управління державної пенітенціарної служби у Львівській області, 20-річний мешканець Самбора, засуджений за крадіжки до трьох з половиною років позбавлення волі, перебуваючи у одній з виправних колоній, мав з собою наркотичні засоби. Правоохоронці виявили та вилучили у засудженого таблетки та порошкоподібну речовину, які, як було встановлено під час експертизи, містять бупренорфін.

За словами самого засудженого, ці нарковмісні речовини він знайшов на подвір’ї під час прогулянки, сховав їх та мав намір вжити.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України невдовзі буде скеровано на розгляд суду. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *