ОСТАННІ НОВИНИ

Замовника і чотирьох виконавців замаху на Копитка арештували

|

Судом арештовано 5 осіб, затриманих у справі замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

підрив авто лімо

Як уже повідомлялось раніше, правоохоронними органами затримано 5 осіб, підозрюваних у замаху на умисне вбивство львівського бізнесмена Богдана Копитка. Серед них чотири – виконавці вказаного злочину, один – замовник.

Чотирьом затриманим (виконавцям) оголошено про підозру в умисному вбивстві двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого п.п. 1,5, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Ще одній особі (замовнику) повідомлено про підозру у вчиненні на замовлення умисного вбивства двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за п.п. 1,5, п.11, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Напередодні Галицьким районним судом м. Львова усім затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *