ОСТАННІ НОВИНИ

Одного з начальників поліції Львова можуть посадити на десять років за корупцію

|

Слідчі прокуратури завершили розслідування стосовно начальника одного із відділів поліції міста Львова, підозрюваного у корупції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

корупція

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно начальника одного із відділів поліції міста Львова, який підозрюється в одержанні неправомірної вигоди.

Останній у червні поточного року отримав від львів’янки неправомірну вигоду у вигляді 50 тисячі гривень та 1 тисячі доларів США. За вказані кошти посадовець пообіцяв не притягувати її знайомого до кримінальної відповідальності та не поміщати його до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час, обвинувальний акт стосовно вказаного працівника поліції, за ч. 3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України скеровано до суду.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *