ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні спіймали «на гарячому» п’ятьох квартирних злодіїв

|

Полісмени по гарячих слідах затримали 5 підозрюваних у спробах проникнути в чужі квартири. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

злодій

Вчора, близько 11 години вечора надійшов виклик з вулиці Торф’яної про невідому особу, яка через балкон намагається залізти до чужої квартири. Інспектори оперативно приїхали на місце події та виявили особу у якої був лом та викрутка. За словами свідків він приїхав на автомобілі ВАЗ, який стоїть позаду будинку. Спільно з працівниками відділу поліції полісмени знайшли згаданий автомобіль. У ньому було 4 осіб, які підозріло себе поводили. При обшуку у них виявили список з телефонами, рукавиці. Усі чоловіки притягалися раніше за різними злочинами та правопорушеннями. 46 – річний затриманий вийшов з місць позбавлення волі наприкінці серпня, де відбував покарання за крадіжку яку вчинив повторно чи за змовою групи осіб. Один з чоловіків, який теж раніше судимий за крадіжки перебуває у розшуку за несплату аліментів. Справу передали слідчим.

Другий випадок стався сьогодні близько 1 години ночі з вулиці Кульпарківської. Інспектори прибули на місце та не виявили згаданих осіб. Заявник розповів як виглядають два чоловіки, яких він бачив коли ті втікали з під‘їзду. Орієнтування передали екіпажам району. Патрульні недалеко від місця події виявили двох осіб, схожих за орієнтуванням. Один з чоловіків втік, а другого доставили до заявника, який упізнав можливого зловмисника. При поверхневій перевірці 33-річного чоловіка виявили 6 магнітних ключів від домофонів та рукавиці. При огляді місця події інспектори виявили пошкодження замка до дверей шахти ліфта. На місце викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *