ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам з патологіями дихання якісніше та швидше надаватимуть допомогу

|

Медичні заклади міста отримали 50 компресорних інгаляторів, виробництва Японії. Відтак, це дозволить сімейним лікарям більш якісно і в коротший термін надавати медичну допомогу хворим з патологією органів дихання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

інгалятори

Хвороби органів дихання – найпоширеніші у світі, і значну частину серед хворих займають діти. Сьогодні лікування захворювань дихальної системи не можна уявити без інгаляційної терапії, яка здійснюється за допомогою приладів – інгаляторів (небулайзерів).

Незважаючи на те, що у закладах охорони здоров’я міста є 49 таких пристроїв, компанія «Інтернешнл Медікл Еквіпмент» запропонувала безкоштовно надати медичним закладам 50 небулайзерів, на загальну суму близько 200 000 грн.

«За допомогою сучасних небулайзерів, ліки швидко і безпосередньо діють на локацію запалення, практично не викликають побічної дії, не порушують цілісність тканин, легко переносяться пацієнтом. Вдихання аерозолів одразу пом’якшує такі симптоми як біль і сухість в горлі, нежить, кашель. Завдяки своїй комфортності й доступності, інгаляційна терапія знайшла широке застосування в пульмонології, фтизіатрії, оториноларингології, алергології й реаніматології», – зазначає начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

За словами начальника управління, одержані небулайзери будуть встановлені не лише у фізіотерапевтичних відділеннях медичних закладів, а також, для зручності мешканців, у віддалених від великих поліклінік амбулаторіях сімейної медицини.

Нагадаємо, респіраторна терапія визнана світовими та вітчизняними фахівцями як найпрогресивніший та найефективніший метод профілактики і лікування багатьох захворювань, особливо дихальних шляхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *