ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати знайшли варіант для вирішення проблеми із квартирами для бійців АТО

|

Довгобуд по вул. Тракт Глинянський, 161, міг би досить в короткий термін, перетворитись на комфортне житло для наших бійців. Про це йдеться у депутатському зверненні міського обранця Ігоря Зінкевича, який має у своєму розпорядженні Львівський портал.

14459770_1130464003673890_462790700_n

За словами чиновників,  будинок перебуває на балансі Львівської міської ради. У дяв’ятиповерхівці на два під’їзди – майже 100 квартир.

14384144_1130463433673947_709029370_n

«Особисто відвідав цю споруду. Переконався, що комплекс перебуває у відносно непоганому стані та потребує лише укріплення фундаменту та несучих стін. Окрім цього, біля комплексу розташована немала земельна ділянка, на якій можна збудувати додаткові будинки», – стверджує Ігор Зінкевич.

Про те, скільки таких недобудов ще є у Львові доведеться дізнаватись через офіційний запит, каже депутат.

4

Такий шлях вирішення проблеми, на думку Ігоря Зінкевича, має ще один позитивний аспект: воїни АТО можуть створити власну організацію, що буде займатись добудовою такого житла для себе і побратимів по фронту. Чимало воїнів, які повернулись додому, не мають роботи. Так можна вирішити й питання їх працевлаштування, і водночас – питання контролю за витратами виділених на будівництво коштів.

3

Депутат вважає, що добудова таких будинків значно зменшить час і збереже фінанси для побудови додаткового житла. Ігор Зінкевич також пропонує звернутись до Кабінету Міністрів України, щоб залучити не лише кошти з місцевого бюджету, а й додаткове фінансування для будівництва житла для військових черговиків антитерористичної операції на Сході України.

Як раніше писав Львівський порталпитання бійців АТО хочуть перенести ще на два тижні. Раніше бійці АТО заблокували роботу сесії міськради. Потім повідомлялось ,як Садовий з депутатами намагаються ошукати АТОвців.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *