ОСТАННІ НОВИНИ

BlaBlaCar введе плату за проїзд в Україні

|

Райдшерингова компанія BlaBlaCar вирішила монетизувати свій бізнес в Україні. Тепер сервіс буде стягувати до 20% від вартості поїздки з пасажира. Про це НВ Бізнес повідомила менеджер з комунікацій та PR BlaBlaCar в Україні Юлія Крупенко.

233

За її словами, система оплати послуг сервісу буде впроваджена в Україні вже через кілька місяців. Це передбачає ідентифікацію користувача через платіжні інструменти.

«Розмір комісії буде залежати від визначеного маршруту і складе до 20%, а загальна середня вартість поїздки для пасажира залишиться нижче, ніж ціна квитка на автобус чи потяг. Для автовласників сервіс залишається безкоштовним», – повідомила Крупенко.

Вона додала, що такий принцип вже працює практично у всіх західноєвропейських країнах, а монетизація BlaBlaCar в Україні дозволить активніше впроваджувати інновації, в першу чергу пов’язані з безпекою і ефективністю сервісу.

«У деяких країнах ми впроваджуємо додаткові механізми онлайн-перевірки користувачів через документи, що засвідчують особу, що робить безпеку ключовою характеристикою райдшерингу», – пояснила Крупенко.

Як приклад вона привела Туреччину, де нещодавно почала працювати система ідентифікації користувачів через урядове API, а в Індії – через скан документів, що засвідчують особу.

Також компанія вже веде в Україні переговори з кількома компаніями з приводу затребуваної технології верифікації користувачів через документи.

Нагадаємо, що в червні BlaBlaCar ввів систему онлайн-бронювання місць в автомобілі для жителів більшої частини України.

Раніше Львівський портал повідомляв, що зник львів’янин, який виїхав до Києва на автомобілі «Ауді А6», 2006 року випуску, сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ. У BlaBlaCar прокоментували ситуацію із зникненням львівського водія. На сьогодні Тараса Познякова, який пропав дорогою до Києва, оголосили у державний розшук. 12 квітня поліція знайшла автомобіль зниклого.

6 травня поліція оголосила у розшук двох підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова. Одного із них вдалося затримати. Досі пошуки тіла пошуки тіла львів’янина результатів не дали…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *