ОСТАННІ НОВИНИ

АТОвці вкотре прийшли до Садового за справедливістю і землею

|

Учасники АТО, на яких два тижні не звертала увагу влада Львова, прийшли до Ратуші, щоб вкотре висловити свої вимоги. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з місця події.

1

Як розповів боєць 24 бригади Олег Дудок, вояків обурює те, що міський голова так і не вийшов до них.

«Ми, як бійці АТО, вимагаємо не порушувати наші права.  Ми зрозуміли, що в  нас є один пан – Андрій Іванович Садовий, це лише його воля – видавати, не видавати (землю-ред.)…Він навіть не удостоюється зустрітись з хлопцями і пояснити. Він завжди говорить: землі нема…Ми від нього цього особисто не чули. Ми  стоїмо два тижні тут, що не можна до нас вийти? Його не буде ніхто бити, ні кричати…Перший тиждень  на нас лише скептично дивилися. Чим ближче до сесії, тим більше почали до нас приходити депутати, секретар міської ради…», – зазначив він.

3

Також він додав,, що сьогодні міська рада буде розглядати питання видачі 48 га бійцям АТО у Зимній Воді.

«На момент передачі цієї землі Зимною Водою рішенням своєї сесії Львову, там було 100 га. 50 з них вже було розділено….І було 50 га, сьогодні лишилось 48. Я думаю, якщо ще 2 сесії ми тут постоїмо, нам скажуть: там землі вже нема. Де ви дивитесь? Селищна рада віддала 50, ви зараз озвучуєте цифру 48»,- додав він.

2

Зазначимо, що міський голова Андрій Садовий на сесію не прийшов. За словами секретаря ради Анатолія Забарила, мер Львова приєднається до сесії пізніше.

6

7

8

9

Нагадаємо, що «майдан» проти влади розгорнувся під стінами Ратуші 15 вересня.  Потім виявилось, що наметове містечко бійців АТО хочуть знести.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *