ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопомочі» не вийшло втулити вивіз львівського сміття до Запоріжжя

|

Запорізькі депутати відмовили Львову допомоги у похованні твердих побутових відходів (ТПВ) на території Запоріжжя.

сміття

У середу ввечері сесія Запорізької міської ради розглянула питання про надання Львову допомоги в похованні ТПВ в Запоріжжі, ініційований депутатською фракцією партії “Самопоміч”.

Депутат від “Самопомочі” Олег Германюк намагався переконати колег в тому, що Запоріжжя має допомогти Львову впоратися з захороненням відходів, так як “Львів свого часу відгукнувся на проблеми переселенців і” розвантажив “прифронтове Запоріжжя від потоку біженців, коли почалася антитерористична операція на Донбасі “.

“Сьогодні 7% території України зайняті сміттєзвалищами, вони займають територію, рівну площі Данії”, – зазначив О.Германюк.

Однак більшість запорізьких депутатів не підтримали проект цього рішення. Питання не викликав гарячих дебатів у сесійній залі.

В ході голосування “за” проголосували 10 депутатів, в тому числі депутати від “Самопомочі”, “Батьківщини” і “Блоку Петра Порошенка” Солідарності “.” Проти “висловилися 15 депутатів, утрималися – 31.

Як сказав агентству “Інтерфакс-Україна” депутат Запорізької міськради Геннадій Фукс, це питання не екологічне, а політичне

Раніше повідомлялось, що Олег Германюк поняття не має про ідею з вивозу сміття зі Львова до Запоріжжя.

Нагадаємо, в мережі з’явилося звернення львівського підприємства до запорозьких колег про можливе прийому сміття.

«Телеграф»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *