ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова ділить будівельні компанії на своїх та чужих, – депутат

|

Депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський стверджує, що міська влада Львова по-різному підходить до представників будівельного бізнесу, які намагаються працювати у Львові: ділить на своїх і чужих. Про це він написав на своїй сторінці у FaceBook.

170

«Чому у місті Львові постійно виникають скандали щодо будівництва того чи іншого об’єкта!? Все дуже просто. Для мерії Львова є свої будівельні компанії, яким все дозволено, та є неугодні, яким не дають будувати навіть на окраїнах Львова, бо, до прикладу, не подобається зовнішній вигляд. До чого це я?! Вулиця Куліша, 36 – центр міста, охорона зона світової спадщини ЮНЕСКО! Будівельна компанія Ріел побудувала ЖК «Монако». Отримує всі дозвільні документи з Львівської міської ради. Висновки робіть самі!!!!», – наголосив Ігор Телішевський.

Про це свідчать документи, оприлюднені депутатом. Натисніть на документ для збільшення.

171 172 173

174 175 176

Таким чином, у відповідь на депутатське звернення щодо новозбудованого будинку на вулиці Куліша, 36-в, перший заступник міського голови Львова В.Пушкарьов, окрім іншого, відповів, що наказом департаменту містобудування від 08.04.2015 року № 119 затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво прокуратурою Львівської області багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Куліша, 36.

Та додав:  «Проектна документація на будівництво об’єктів не підлягає погодженню з відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та органами охорони культурної спадщини…».

Ігор Телішевський оприлюднив також документи наказу від 08.04.2015 року, підписаного тодішнім директором департаменту А.Павлівим, який написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Як раніше повідомляв Львівський портал, все має свою ціну: як в Садового приховали, а тепер узаконюють незаконне будівництво.

Після того виконком узаконив незаконні багатоповерхівки на Шевченка.

Нагадаємо, девелоперська компанія «Моя країна» вже понад вісім місяців бореться з мерію за право будувати житловий комплекс на вулиці Стрийській,108.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *