ОСТАННІ НОВИНИ

BMW збив п'яного стриянина на велосипеді

|

У Стрию сталась ДТП за участю велосипедиста. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийському відділі поліції.

2

До відділу поліції 26 вересня близько 21.30 надійшло повідомлення  про те, що на автодорозі «Київ-Чоп» на виїзді зі Стрия у сторону міста Моршин трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля BMW X5,  32-річний місцевий мешканець вчинив наїзд на 40-річного велосипедиста, місцевого мешканця.

За попередньою інформацією, велосипедист раптово виїхав з другорядної дороги на головну. Унаслідок автопригоди велосипедиста було госпіталізовано. Медики діагностували у нього закритий перелом основи третьої плеснової кістки правої стопи, алкогольне сп’яніння.

1

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *