ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові відзначили Дня усиновлення

|

Цими вихідними з нагоди відзначення міжнародного Дня усиновлення у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбувся «Фестиваль Мрій». У фестивалі взяли участь понад 60 дітей-сиріт зі Львівської області, а також чимало небайдужих людей, які не оминули можливості допомогти сиротам. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.

3

У рамках фестивалю діти взяли участь у святковому квесті. Учасників «Фестивалю мрій» також навчали танців, надавали уроки стилю. Для малечі організували й майстер-класи із гончарства, шиття, стрільби з лука.

Варто зазначити, що фестиваль провели за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА та Благодійного форду «Мрії Можливі».

1

Довідка

Предметом діяльності Фонду «Мрії Можливі» є сприяння та надання допомоги дітям без опіки та підтримки у сферах освіти, науки, медицини, культури, мистецтва, спорту, здоров’я та туризму.

Зараз фонд «Мрії Можливі» займається благодійним аукціоном побачень. Виручені кошти використають на купівлю необхідних речей для вихованців дитячих будинків.

2

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *