ОСТАННІ НОВИНИ

Сім’ям вбитих у Дніпрі патрульних виплатять по 725 тисяч та дадуть квартири

|

Сім’ям патрульних поліцейських, загиблих у Дніпрі під час виконання службових обов’язків, держава виплатить допомогу по 725 тисяч гривень, а також придбає двокімнатні квартири. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає «Радіо Свобода».

2-1

26 вересня у Дніпрі Аваков сказав, що до кінця тижня будуть розроблені зміни до законодавства щодо «презумпції правоти поліцейського». Про те, коли відповідний документ можуть внести на розгляд парламенту, міністр не уточнив.

За його словами, будуть також внесені зміни до інструкції про поводження зі зброєю для поліцейських, ймовірно, їм дозволять використовувати електрошокери.

Нагадаємо, 25 вересня в Дніпрі водій авто, якого зупинили поліцейські, почав чинити опір і вистрелив у правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні: 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко.

Підозрюваним, як заявила поліція, виявився раніше розшукуваний правоохоронцями Олександр Пугачов, екс-боєць батальйону «Торнадо».

Як повідомили в обласній поліції, Олександр Пугачов проходить за трьома статтями – умисне вбивство, посягання на життя працівника правоохоронного органу і викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї.

Фото: hromadske.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *