ОСТАННІ НОВИНИ

Державні ветклініки відмовили у порятунку пораненої козулі

|

Небайдужі громадяни допомогли врятувати дику козулю від загибелі під Львовом. Тварина перебуває у приватній клініці, бо жодна державна ветклініка не відреагувала на звернення поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

275

За даними патрульних, сьогодні опівночі патрульні отримали виклик про поранену тварину на дорозі, яка веде до міста Винники.

277Інспектори прибули на місце та побачили двох чоловіків, які телефонували на службу 102. Поряд з ними лежала поранена козуля. Незважаючи на те, що тварина дика, вона не рухалась та легко реагувала на дотики людей.

Патрульні оглянули козулю та виявили в неї симптоми пневмотораксу та травму щелепи. (Ймовірно після ДТП – ред). Після чого звернулись за допомогою до державних ветеринарних закладів, проте жоден з них не погодився оглянути тварину.

276

Інспектори знайшли контакти приватної ветеринарної клініки та доставили козулю до підприємця. Він її оглянув та надав медичну допомогу, а також погодився доглянути за постраждалою у своїй клініці безоплатно.

278

Водії, не будьте байдужими та не залишайте поранених тварин на узбіччі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *