ОСТАННІ НОВИНИ

В горах на Львівщині прикордонники затримали браконьєра

|

Прикордонники затримали в горах браконьєра, який незаконно полював біля кордону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1

Вчора, прикордонники відділу «Лопушанка», що охороняє гірську ділянку українсько-польського кордону в межах Турківського району Львівщини, затримали місцевого мешканця який з повною мисливською «амуніцією» та собакою полював поблизу кордону.

64-річного чоловіка, мешканця одного із сіл прикордоння, затримали солдати-строковики, які несли службу в прикордонному наряді.  Чоловік був без документів, що посвідчують особу, мав при собі мисливську гладкоствольну рушницею МР-153 12-го калібру, 8 набоїв до неї,  мисливський ніж та інші мисливські пристосування. Відповідного дозволу на зброю у чоловіка не знайшлося, як і документів на право полювання, крім того чоловік не інформував прикордонний підрозділ про свої наміри перебувати поблизу кордону, а тим більше займатися полюванням. З метою встановлення особи та припинення правопорушення чоловіка було затримано та доставлено на прикордонний підрозділ, також по даному факту були проінформовані працівники національної поліції.

2

За порушення прикордонного режиму чоловіка притягнено до адміністративної відповідальності за статтею 202 КУпАП та призначено штраф у розмірі 119 гривень. Також стосовно громадянина прикордонники склали протокол про адмін. правопорушення за статтею 191 «Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів». Рішення по справі прийматиме суд.

По прибуттю на підрозділ представників Нацполіції, громадянина та зброю було передано зазначеним співробітникам.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *