ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею молодик вчинив дебош

|

Прикордонники відділу «Сянки», що охороняє ділянку українсько-польського кордону в межах Турківського району Львівщини, затримали та оформили справу про адміністративне правопорушення відносно водія автомобіля який погрожував правоохоронцям на контрольному посту «Ужок». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС Мостиського прикордонного загону.

74

Під час несення служби з контролю за дотриманням правил прикордонного режиму, зокрема перевірки документів та транспортних засобів що слідували через контрольний пост «Ужок» (на межі Львівської та Закарпатської областей), прикордонники зупинили автомобіль марки «Фольксваген», польської реєстрації, за кермом якого перебував громадянин України, місцевий мешканець. Старший прикордонного наряду попросив водія пред’явити документи, що посвідчують особу та надати автомобіль для перевірки, однак водій негативно віднісся до законної вимоги прикордонників та в нецензурній формі відмовився їх виконувати. Незважаючи на роз’яснення прикордонників та попередження про відповідальність, водій поводив себе неадекватно та почав погрожувати складу наряду. До місця події військовослужбовці викликали групу реагування відділу прикордонної служби та повідомили співробітників Турківського відділення Національної поліції України.

За злісну непокору законному розпорядженню, вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення відносно 25-річного затриманого водія, мешканця села Верхнє, Турківського району. В подальшому громадянина було передано працівникам поліції, рішення по справі прийматиме Турківський районний суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *