ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» стартує у Балтійській лізі

|

Чемпіонки України гандболістки «Галичанки» у п’ятницю, 23 вересня, стартують у першому турі Балтійської гандбольної ліги, який проходитиме з 23 до 25 вересня у м.Гродно (Білорусь). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

70

Нагадаємо, що «Галичанка» вважається найсильнішою командою в українському жіночому гандболі, адже виборола усі можливі трофеї – золоті медалі національного чемпіонату в Суперлізі (два сезони поспіль), Кубок та Суперкубок України. А тепер чемпіонки спробують підкорити і Балтійську лігу, дебютувавши у ній цього сезону з ініціативи президента ГК «Галичанка» Романа Федишина.

Розклад ігор «Галичанки» на першому турі :

23 вересня

17:10 «Галичанка» – «БНТУ-Бєлаз» (Мінськ, Білорусь)

24 вересня

10:00 «Галичанка» – ГК «Гомель» (Білорусь)

16:40 «Галичанка» – «Городнічанка» (Гродно, Білорусь)

25 вересня

10:00  «Галичанка» – «Жальгіріс» (Каунас, Литва)

14:00 «Галичанка» – ГК «Гарлява» (Каунаська обл., Литва).

«Граємо по два матчі в день, оскільки, відповідно до регламенту змагань, ігровий час у двох таймах скорочено з тридцяти хвилин до двадцяти. І лише у фінальному турі команди зіграють звичні два тайми по 30 хвилин.

В суперницях маємо три сильні білоруські команди, серед них лідер – ГК «Гомель», який у цьому сезоні грає у європейській Лізі чемпіонів. До слова, за «Гомель» виступає наша українська гандболістка Анна Редько – колишня гравчиня київського «Спартака». За рівень литовських команд достеменно не скажу, побачимо на іграх», – прокоментувала другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко.

Другий з’їзний тур Балтійської ліги вже прийматиме «Галичанка» на своєму домашньому майданчику у палаці спорту «Галичина» з 28 до 30 жовтня.

Третій тур пройде з 2 до 4 грудня у білоруському  Мінську, 4-ий – 27-29 січня у Гарляві (Литва), 5-ий – 24-26 лютого, Каунас (Литва). А останній, фінальний, тур відбудеться з 31 березня по 2 квітня у місті Гомель (Білорусь), однойменна команда якого минулого сезону стала чемпіоном Балтійської ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *