ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїдуть кращі юні п’ятиборці України

|

У Львові 24-25 вересня кращі юні п’ятиборці Львова, Києва, Житомира позмагаються за першість у Відкритому чемпіонаті міста Львова з сучасного п’ятиборства (біатл, тріатл), який відбудеться на навчально-спортивних базах літніх видів спорту МОУ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

п'ятиборство

«Міжнародна федерація сучасного п’ятиборства створила і популяризує біатл і тріатл як основу для подальшого відкриття перспективних новачків на заняття сучасним п’ятиборством. Головною метою проведення чемпіонату міста Львова з сучасного п’ятиборства (біатл, тріатл), є визначення найкращих юних спортсменів на участь у чемпіонаті України, що відбудеться 20-21 жовтня у місті Київ. Учасниками цього змагання є юні спортсмени 2008 року народження і старше», – зазначив Адам Прибило, президент Львівської обласної федерації сучасного п’ятиборства.

Організаторами заходу є Львівська обласна ГО «Федерація сучасного п’ятиборства » і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Змагання відбудуться у два дні:

1-й день  24.09   –  початок о 14:00.

Програма  – біатл  – всі вікові групи

2-й  день 25.09  –  Початок о 10:00.

Програма – тріатл – всі вікові групи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *