ОСТАННІ НОВИНИ

«Це не наша компетенція»: у військовій частині забули про зниклого бійця АТО зі Львівщини

|

Зниклого ще у 2014 році АТОвця зі Львівщини ніхто не шукає, бо хлопець зник на окупованій території. Таку відповідь надав керівник військової частини, де служив зниклий боєць Громадській раді при СБУ у Львівській області.

ато

Так, до Громадської ради при УСБУ у Львівській області надійшло ще одне звернення рідних рядового солдата 80-ї бригади з проханням допомогти пошуком їх сина, який зник безвісти в зоні АТО ще 2014 року.

«Нам почали надходити відповіді на наші запити. Сьогодні публікуємо дві цинічні і безграмотні відповідь ТВО командира військової частини – польова пошта В3720 підполковника Ю.М. Лукачина, який визнав, що він, як керівник частини не знає і нічого не робить щоб знати де його зниклий підлеглий солдат», -йдеться у повідомленні.

Також громадські активісти наголошують, що керівник військової частини вирішив, що не зобов’язаний відповідати на запит.

«Окрім того, ми для себе взнали новий юридичний аспект існування нашої громадської ради від даного підполковника. Виявляється, що факт розміщення приміщення і скриньки нашої Громадської ради за адресою, де знаходиться Управління СБУ у Львівській області, дана особа трактує Громадську раду при УСБУ у Львівській області суб’єктом владних повноважень, а тому відповідати на наші звернення вважає не потрібним», – зазначають активісти.

«Ми прикладемо всіх зусиль, щоб Міністр Оборони України та вищі Міністерські чини в оборонній сфері звернули увагу на свого підлеглого, який не виконує своїх професійних обов’язків і ганьбить честь мундиру», – додається у повідомленні.

Окрім того, активісти нагадують слова Президента підполковнику Ю.М.Лукачину: « Ураїна своїх солдатів не кидає!”. Так на яку державу Ви працюєте шановний, якщо Ви не чуєте Президента і не хочете знати і шукати ваших солдат?!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *