ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали втікачів з психіатричної лікарні

|

Сьогодні правоохоронці затримали обидвох чоловіків, котрі втекли з психіатричної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

3

Одного з втікачів правоохоронці затримали в ніч на 21 вересня, у одному з сіл Радехівського району, другого у Києві.

Нагадаємо, у Франківський відділ поліції 17 вересня о 22.30 надійшло повідомлення про втечу двох пацієнтів лікарні, розташованої по вулиці Кульпарківській у Львові. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, втікачі – 29-річний мешканець Дрогобича та 41-річний мешканець Радехівського району.

4

Обидва чоловіків є підозрюваними у кримінальних провадженнях. Один з втікачів за рішенням суду перебував у медичному закладі на стаціонарному лікуванні, інший – проходив стаціонарну психіатричну експертизу.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.394 (втеча із спеціалізованого лікувального закладу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до двох років. Зловмисники були оголошені в розшук, правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановити місцеперебування та затримати втікачів. Невдовзі вони будуть поміщені у спеціалізований лікувальний заклад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *