ОСТАННІ НОВИНИ

Ірландська компанія інвестує в Миколаївський цементний завод 2,5 мільйони євро

|

Компанія «Cement Roadstone Holdings»  має в планах  інвестувати 2,5 мільйони євро у Миколаївський цементний завод. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

У вівторок, 20 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з керуючим компаніями «Cement Roadstone Holdings»  в Україні (CRH)  Баррі Леонардо та директором ПАТ «Миколаївцемент» Кевіном МакКіоном. Зазначимо, що група CRH є світовим лідером у галузі виробництва різноманітних будівельних матеріалів та одна із двох найбільших виробників будматеріалів у світі.

Під час зустрічі Баррі Леонардо задекларував намір інвестувати 2,5 млн євро у розвиток ПАТ «Миколаївцемент» (м. Миколаїв Львівської області), яке з вересня 2013 року є частиною групи CRH. За словами Баррі Леонардо, ця інвестиція передбачає модернізацію підприємства, що забезпечить збільшення обсягів випуску та покращить якість продукції.

У свою чергу, Олег Синютка подякував гостям за довіру до Львівщини, запевнивши, що облдержадміністрація і надалі готова надавати підтримку, консультації та необхідну інформацію для майбутніх інвестицій.

Довідка:

ПАТ «Миколаївцемент» виробляє три типи цементу, властивості та характеристики яких цілком задовольняють вимоги до найрізноманітніших потреб щодо їх застосування. Виробнича потужність підприємства – понад 3 млн тонн цементу на рік.

Сировинною базою виробництва є поклади вапняку та глини у кар’єрах, які знаходяться на відстані 8-12 км від підприємства.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *