ОСТАННІ НОВИНИ

У Залізничному районі Львова відкрили амбулаторію сімейної медицини

|

На вул. О.Степанівни, 35А запрацювала нова амбулаторія сімейної медицини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ambulatoriya

Відповідно до програми «Львів-2020», у Львові розвивають мережу сімейної медицини, відкриваючи амбулаторії у кожному мікрорайоні міста. Відтак, на вул. О.Степанівни, 35А запрацювала нова, уже 15 амбулаторія сімейної медицини у Львові,  яка обслуговуватиме мешканців Залізничного району. Відтепер 12 920 мешканців навколишніх будинків матимуть якісне медичне обладнання і комфортні, зручні умови для лікування неподалік від дому.

ambulatoriya1

«Зараз у складі 3-ї міської клінічної лікарні відкриваємо амбулаторію №3 на вул. О. Степанівни, 35А. Відтепер мешканцям Залізничного району не потрібно буде йти у поліклініку, щоб отримати необхідні консультації чи допомогу лікаря, а це 12 920 осіб, з них 2 575 дітей та 10 345 дорослих. Необхідні медичні послуги їм зможуть надати тут, в амбулаторії, близько від дому.

Ця амбулаторія – уже третя амбулаторія сімейної медицини у структурі лікарні: амбулаторія для житлового масиву Рясне-2 – на вул. Величковського, 30А та для мешканців Шевченківського району – на вул. Рапопорта, 6», – розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *