ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени із п’яти країн світу боротимуться задля дітей загиблих учасників АТО

|

У Львівському цирку відбудеться міжнародний турнір із змішаних єдиноборств (ММА), де спортсмени змагатимуться для дітей загиблих бійців АТО, щоб вони змогли поїхати на відпочинок за кордон. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

235

Як розповідають організатори турніру, на арені Львівського цирку виступатимуть спортсмени з п`яти країн світу, які знають про складну ситуацію в державі та, які одразу погодились на участь у дійстві.

«Ми проводимо велике спортивне свято для того, щоб зібрати кошти для дітей, які втратили батьків в зоні АТО. Ми погодились на цей проект, щоб звернути увагу суспільства на тих дітей, які залишилися без батьків. І після турніру на зібрані кошти діти учасників АТО зможуть відправитись на відпочинок в Польщі або в Болгарію. Підтримати дітей бійців з радістю приїдуть спортсмени з Ізраїлю, Грузії, Румунії та Словаччини», –  розповідає президент ліги «Real Figt Promotion» Віталій Вовк.

Як зазначає представник благодійної організації Уляна Флишко, підтримка цього турніру є надзвичайно важливою для дітей, які втратили батька та сподівається, що квиток куплений на турнірі дасть можливість цим дітям побувати за кордоном.

«Цей захід є соціально важливим. Перш за все, це розвиток та популяризація спорту, друга частина це допомога дітям наших героїв. Підтримка цього проекту є важливою, адже придбавши квиток на цей турнір, ми даємо можливість кожній дитині, яка втратила батька побувати за кордоном. Кількість дітей, котра поїде на відпочинок залежить від того скільки коштів ми назбираємо. Від кожного квитка, який вдасться реалізувати під час турніру, одна дитина героя АТО поїде на відпочинок, а також консульство Болгарії вже погодилось взяти 10 дітей на відпочинок», – розповіла вона.

Захід стартує 23 вересня у приміщенні львівського цирку. Квитки можна придбати у касах міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *