ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Червонограда вирішили звести сміттєпереробний завод

|

Під час засідання сесії Червоноградської міської рад 15 вересня депутати створили конкурсну комiсiю з вибору iнвестора для проведення робiт з будiвництва смiттєпереробного або смiттєспалювального заводiв у Червоноградi та затвердили Положення про порядок та умови проведення робiт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Червонограда.

сміттєпер

За словами мiського голови Андрія Залівського, процедура обрання переможця триває досить довго. Щоб не втрачати час, було запропоновано пiдприємствам, якi бажають здiйснювати дiяльнiсть, ознайомити червоноградцiв iз власним досвiдом. Польська фiрма “Напшуд” виявила таке бажання.
На сайті міськради зазначається, що цiєї зими мiський голова разом з представниками депутатського корпусу побували на цьому  пiдприємствi у Польщi. А вже 13 вересня керiвник “Напшуд” Анджей Адамчик вiдвiдав Червоноград.
«Сьогоднi фiрма “Напшуд” готова надати нам обладнання. Зокрема, компактор, лiнiю сегрегацiї (тобто лiнiю сортування бiльш потужну нiж у нас є) , також навантажувач i дробильну установку, яка дозволяє бiльш ефективно складувати i вiдсортовувати смiття», – зазначив А. Залівський.

Довідка:
Фiрма “Напшуд” iснує з 1992 року на територiї Селезiйського воєводства. Обслуговує частину Селезiйського та частину Опоського воєводств. Займається комплексно господаркою вiдходiв – починаючи зi збору, через сортування i складування. Фiрма також виготовляє обладнання для сортування вiдходiв. На територiї Польщi зараз збудовано 22 пiдприємства з сортування та утилiзацiї смiття. “Напшуд” має свою технологiю i планує впровадити її в Червоноградi. Про це розповiв керiвник пiдприємства Анджей Адамик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *