ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянин намагався нелегально дістатися Європи через «Шегині»

|

Сьогодні вранці, 17 вересня, на кордоні з Польщею прикордонники затримали громадянина Росії який намагався в обхід пункту пропуску незаконно дістатися Європи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1

Як повідомляють прикордонники, чоловіка помітили мешканці села Шегині та повідомили дільничного інспектора відділу прикордонної служби. «Невдовзі в ході пошукових заходів невідомого затримали біля кордону, за 200 метрів від сусідньої країни. Затриманим виявився чоловік 1962 р.н., зі слів громадянин Російської Федерації, при собі він мав військовий квиток військовослужбовця запасу збройних сил СРСР.  В ході розбору було з’ясовано, що на меті громадянин мав дістатися до країн західної Європи з метою подальшого працевлаштування, а маршрут проклав самостійно, обираючи попередньо відомі населені пункти», – йдеться у повідомленні.

Наразі відносно чоловіка складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», рішення по справі прийматиме суд.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *