ОСТАННІ НОВИНИ

На «Краківці» та «Рава-Руській» транзитні авто матимуть окрему смугу руху

|

У пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Краківець» тимчасово розмежують смугу руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

кордон

Мова йде про відокремлення смуги руху для транспортних засобів громадян України, які їздять на автомобілях іноземної реєстрації та вимушені перетинати кордон кожні 5 днів, від інших учасників прикордонного руху. Для цієї категорії передбачено виділення окремої смуги.

Повідомляється, що в рамках проведення активних робіт за цим напрямом представники Національної поліції подадуть губернатору Львівської області пропозиції про встановлення інформаційних знаків, а служба автомобільних доріг – парапетів.

«Запроваджена апробація щодо врегулювання руху транспортних засобів на під’їздах до пунктів пропуску через державний кордон триватиме протягом одного місяця. Після запровадження експерименту, буде проведено аналіз який покаже актуальність та доцільність цієї ї новації, адже через ці пункти пропуску щодня слідує близько 10 тисяч осіб. У разі позитивного результату, Держприкордонслужба буде ініціювати перед відповідними органами створення постійно діючої смуги руху», -повідомлять прикордонники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *