ОСТАННІ НОВИНИ

Яворів – найнеохайніше місто на Львівщині

|

Найбільше порушень благоустрою зафіксовано у Золочівському та Дрогобицькому районах Львівщини. До антирейтингу також увійшло місто Яворів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

yavoriv

Так,з а дорученням голови облдержадміністрації фахівці департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства здійснили об’їзд територій усіх районів області.  Метою такого візиту стала перевірка благоустрою населених пунктів Львівщини.

Під час візитів перевіряли належне утримання зупинок громадського транспорту, об’єктів громадського простору, прибирання узбіч, ситуації зі стихійними сміттєзвалищами тощо.

Так, згідно обстеження найменше зауважень було до Буського, Городоцького, Жидачівського та Кам`янка-Бузького районів. Найбільше порушень зафіксовано у Золочівському, Дрогобицькому районах та місті Яворів.

За підсумками об’їзду департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації та екологічна інспекція у Львівській області склали 21 припис за порушення правил благоустрою.

Якщо у встановлений термін виявлені порушення не буде ліквідовано, відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Фото: old.dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *