ОСТАННІ НОВИНИ

Куди піти на «Форумі видавців» завтра? Топ-5 подій

|

Завтра, 17 вересня, Форум видавців у Львові підготував величезну кількість культурних подій. Львівський портал прогортав величезну програму і обрав п’ятірку цікавинок, та, звісно, Форум підготував ще чимало вартісних пропозицій для вас.

forum

Автограф-сесія  з італійським письменником  Паоло Джордані

Коли і де: 14.00 год. Стенд №4

Автор бестселера «Самотність простих чисел», що був перекладений понад 30-ма мовами. Тільки в Італії у 2008 році було видано більше 1 млн примірників дебютного роману письменника.

Презентація новинок фантастики

Коли і де: 10.00 Театр пива «Правда» (пл.. Ринок, 32)

Як видають фантастику і що найцікавіше вийшло у 2016-му році, на що варто звернути увагу, які тренди вимальовуються і на які книжки варто чекати. У презентації новинок фантастики беруть участь автори, перекладачі і видавці, тому любителі фантастичної прози зможуть поспілкуватися одразу зі всіма учасниками процесу і поставити їм питання.

Сімейний сніданок

Коил і де: 11.00 Ресторація Бачевських (вул.. Шевська, 8)

Публічне івнтервю Юрка Та Тараса Прохасько.

Презентація 4 книг Фредеріка Беґбедера, що вийшли з друку від видавничої групи км-букс («Уна і Селінджер», «Бесіди нащадка епохи», «99 франків», «Кохання живе три роки«)

Коли і де: 12.30 Палац мистецтв (вул.. Коперника, 17)

На зустріч із львівською публікою завітає відомий французький письменник Фредерік Бегбедер.

Автограф-сесія Януша Леона-Вишневського

Коли і де: 13.30 Стенд №7

#Bookforum_quest: пізнавальна мандрівка життям Івана Франка

Коли і де: 14.00 Пам’ятник королю Данилу (пл. Галицька)

На BookForum_Quest ти дізнаєшся про цікаві і маловідомі епізоди з життя Івана Франка та його сучасників, гарантовано отримаєш подарунок! Що на вас чекає? – завдання на логіку, ерудицію, швидкість і командну згуртованість; – подарунковий сертифікат для придбання книжок на суму 300 грн. команді-переможцю; – спільний пікнік по завершенню квесту. Вхід: вартість квесту кожен оцінює самостійно (мінімальний благочинний внесок 20 грн). Реєстрація 067-503-03-71

Окрім цих подій, на вас також завтра чекає зустріч із Вітольдом Шебловським, автограф-сесії з улюбленими вітчизняними і не лише авторами, презентації нових книжок та ще багато-багато чого. Уся програма за лінком.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *