ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова відпочити приїде група дітей учасників АТО із Дніпра

|

До міста Лева на запрошення Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» приїде група дітей учасників АТО із міста Дніпра. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

216

Насичена, цікава, пізнавальна програма чекає на малечу наших Героїв – жителів Дніпровської області. Ця поїздка відбувається в рамках акції «Улюблена країна» від соціального мегапроекту для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні «Мій тато захищає Україну».

Прибувають маленькі гості до Львова вже цієї неділі, 18 вересня. На них цього дня чекають екскурсія містом в яскравому «Чудо-Поїзді», смачний куліш у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, екскурсія по стадіону «Арена Львів», веселі розваги у парку «Дитяча планета», екскурсія по закутках Львівської опери та перегляд вистави «Наталка Полтавка».

Групу дітей із Дніпра очолить партнер мегапроекту “Мій тато захищає Україну” – директор громадської організації Ольга Обласова.

Саме на запрошення пані Ольги, а також за підтримки Дніпровської міської ради, Головного управління Національної поліції України у Дніпровської області та місцевих волонтерів у серпні 2016 року відбулася аналогічна поїздка сімей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні на Дніпровщину, де вже зовсім скоро діятиме місцевий осередок соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну».

У Львові діточки проведуть кілька днів – до середи, 21 вересня. Серед партнерів, які підтримали мегаакцію “Улюблена країна”, а, відповідно, діточок учасників АТО, є:

– ресторан “Пиріжкова хата”;

– ресторан “Смачні сезони”;

– готель “Львів”, який розмістить у себе в гостях групу із Дніпра.

Особлива подяка за підтримку проекту Львівській обласній державній адміністрації.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *