ОСТАННІ НОВИНИ

Львову знову загрожує транспортний армагедон

|

Львівські перевізники погрожують відновити свій страйк, якщо їхні вимоги не почнуть виконувати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини.

маршрутки

Так, у заяві йдеться про те, що ще 30-31 серпня цього року водії автобусів провели акцію протесту проти бездіяльності Львівської міської ради щодо врегулювання і систематизації пільгових перевезень. За рішенням голови міста Андрія Садового сформована робоча група щодо цього запитання. За два тижні відбулось три робочих засідання.
«Станом на 14 вересня усі із чотирьох запропонованих перевізниками варіантів виходу з пільгової кризи представниками Львівської міської ради відхилені. Мовляв, ідуть в розріз із чинним законодавством. Проте представники влади жодної пропозиції не дали. Більше того , доручення міського голови, яким зобов’язано чиновників вивчити досвід перевезення пільговиків у інших містах України, не виконане», – повідомляють перевізники.
Сьогодні, 15 вересня, представники трудових колективів автотранспортних підприємств вимагатимуть від депутатів Львівської міської ради в сесійній залі вислухати їхні пропозиції щодо врегулювання пільгових перевезень в місті і чекатимуть позитивного рішення сесії міської влади. «Якщо депутати проігнорують справедливі вимоги, трудові колективи АТП відновлять акції протесту.
Також хочемо наголосити, ніхто не вимагає, щоб пільговики платили за проїзд, як це інколи перекручують окремі «політикани». Мова іде про наведення ладу з перевезенням всіх категорій пільговиків шляхом впровадження певної системи», – наголошується у повідомленні.

Примітка: кошти, виділені Львівською міською радою для компенсаційних виплат автоперевізникам на 2016 рік забезпечують трошки більше 4-х гривень на один рейс, тобто компенсацію за одного пільговика на рейс:
загальна кількість автобусів                                            640 одиниць
середня кількість рейсів одного автобуса в день                 12 рейсів
сума компенсації ЛМР на 2016рік                                         10 000 000 гривень
кількість днів в році                                                   365 днів

Компенсація на один рейс = (10 000 000/365)/640*0,85*12 =27397/6528 = 4,20 гривень.

Нагадаємо, сьогодні під Львівською міською радою розгорнулась масштабна акція протесту.

Нагадаємо, 30 серпня львівські перевізники почали страйкувати – через це на зупинках міського транспорту утворились чималі черги з людей. Втім 1 вересня автобуси повернулись на маршрути, таким чином «змилостились» над львів’янами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *