ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів обурило, що до Аеропорту «Львів» неможливо доїхати

|

Львівських депутатів обурило неналежне функціонування в’їзду на паркувальний майданчик міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького з боку вул. Щирецької, передає кореспондент Львівського порталу.

784

За словами Петра Адамика, прилегла до аеропорту територія містить паркінг для своїх відвідувачів. Щоб скористатись паркувальним майданчиком, передбачено два в’їзди (з вул. Любінської та вул. Щирецької). Однак, шлагбаум з вул. Щирецької не діє, а тому в’їзд постійно закритий.

«Така ситуація є несприятливою для відвідувачів аеропорту, які поспішають на свої рейси. Адже, у поспіху, люди змушені об’їжджати величезну територію (5-7 км), щоб мати змогу скористатись іншим в’їздом. Я особисто був свідком незадоволеної реакції багатьох людей, що мали намір припарку вати свої авто на вищезазначеній ділянці аеропорту. Окрім того, мешканці Львова вже неодноразово піднімали це питання, однак результату немає», – повідомив Петро Адамик.

Така ситуація свідчить про неналежне ставлення адміністрації аеропорту до своїх відвідувачів, переконаний депутат.

Також він скерував депутатський запит у якому просить надати інформацію про статус земельної ділянки, виділеної під паркувальний майданчик міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. А також озвучити суму надходжень до бюджету Львова від функціонування цього паркувального майданчика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *