ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поменшало ДТП з потерпілими та нетверезих за кермом, - патрульна поліція

|

Кількість дорожньо-транспортних пригод оформлених патрульної поліцією Львова в період з 12 серпня до 12 вересня у порівняні з минулим місяцем зменшилася майже на 100. Такі підсумки Місяця безпеки дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

Зменшилася кількість і дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. З 11 липня до 11 серпня таких аварій було 101, а період проведення місяця безпеки дорожнього руху – 79 ДТП.

Основою причиною аварій є перевищення швидкості, порушення правил обгону, недотримання дистанції та керування у нетверезому стані. До слова, кількість нетверезих за кермом у порівнянні з минулим місяцем теж зменшилася – 272 протоколів. Патрульні винесли 8711 постанов. За порушення правил обгону оштрафовано – 467 водіїв, за порушення правил проїзду перехресть – 277 постанов.

За словами заступника начальника Управління патрульної поліції у місті Львові Юрія Качмара, сектором безпеки дорожнього руху спільно зі Службою автомобільних доріг та Науково-дослідним інститутом опрацьовано місця концентрації ДТП. Патрульна поліція Львова внесла свої вимоги щодо дорожньої розмітки, знаків.

«Усі заходи ми проводимо задля безпеки на дорозі. Ми постійно це робимо і не лише у Місячник безпеки дорожнього руху, адже це є одним із основних напрямків у нашій роботі», – наголосив Юрій Качмар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *