ОСТАННІ НОВИНИ

На час Форуму видавців у Львові посилять заходи безпеки

|

У найближчі три дні, з 15 по 18 вересня, у Львові проведуть 23 Форум видавців. Під час цього дійства до Львова приїздить чимало туристів з усього світу, тому у ці дні у Львові посилено працюватиме поліція. Про це сьогодні на прес-конференції розповіли організатори заходу, передає кореспондент Львівського порталу.

patrulni

 

«Під час Форуму будуть посилені заходи безпеки, оскільки в країні є війна і є дуже багато людей, які хотіли б, щоб не все пройшло гладко і добре», сказав заступник директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Марія Вагіла.

Також повідомлялося, що буде перекриття вулиці Коперника для проїзду, але як зазначили в Патрульній поліції, вулиця буде проїзною, хоча можливе ситуативне перекриття руху транспорту.

«Рух для транспорту буде відкритим. Перекриття дороги буде лише ситуативно при потребі, будуть працювати три наряди по паркуванню. Також патрульні забезпечуватимуть публічний порядок», – повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Мешканців та гостей міста інформують про ситуативне перекриття руху транспорту з 15 до 18 вересня з 08:00 год. до 19:00 год. на вул. Коперника, на ділянці від Ю. Словацького до вул. Ф. Ліста.

Також заборонене паркування автотранспорту (крім автотранспорту учасників форуму і мешканців відповідних будинків вул. М. Коперника) з 14 до 18 вересня з 08:00 год. до 21:00 на вул. Коперника, на ділянці від вул. Ю. Словацького до вул. Ф. Ліста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *