ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`ян запрошують на конференцію про тверезий спосіб життя

|

У ЛНМУ ім. Данила Галицького 4-5 листопада триватиме ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Формування тверезого способу життя в сiм’ї та суспiльствi». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

До участі у конференції запрошуються фахівці з виховання тверезого світогляду та профілактики алкоголевживання, активісти тверезницьких рухів та організацій, педагоги, психологи, медичні працівники та всі, хто прагне відродження тверезості в українському суспільстві.

Конференцiя передбачає такі секцiї: педагогiка, психологiя, медицина, соцiологiя, iсторiя, право, iнформацiйнi технологiї, релігійні підходи до виховання тверезості, органiзацiя тверезницького руху, iншi аспекти тверезого способу життя.

Для доповідачів, тези доповiдей яких успiшно пройдуть рецензування, передбачено забезпечення харчування, проживання, екскурсiї та одного примiрника друкованого збірника доповiдей за рахунок Оргкомiтету. Тези доповiдей будуть надруковані в збiрнику Конференцiї.

Термін подачі тез доповідей і статей: до 1 жовтня.

Офiцiйний сайт конференцiї: www.science.tvereza.info

E-mail Оргкомiтету конференцiї: [email protected]

Довiдки за телефоном: (063) 727-77-33 – З.М. Станішевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *