ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські рятувальники здали кров для онкохворих дітей

|

Сьогодні, 14 вересня, рятувальники Головного управління ДСНС України у Львівські області взяли участь у всеукраїнській акції «Твоя кров – рятівна!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС  України у Львівській області.

1

Організатором акції є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація молодих донорів України». З 2006 року вони запровадили Програму пропаганди донорства крові «Здай кров – врятуй життя!», яка спрямована на залучення громадян до безоплатного донорства крові на користь онкохворих дітей, лікування яких потребує систематичної нагальної донорської допомоги.

Літні місяці були вкрай дефіцитним періодом для центрів крові, станцій та відділень переливання по всій Україні. Саме тому рятувальники долучилися до даної акції. Успішно пройшовши медичний огляд та заповнивши всі необхідні документи, кожен рятувальник подарував комусь із дітей такі вкрай необхідні 450 мл крові, врятувавши цим чиєсь життя.

2

«Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові. Проте її не завжди та всім вистачає. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людських життів. Я щиро вірю у те, що своїм вчинком ми врятуємо не одне життя» – зазначив начальник ГУ ДСНС України у Львівській області Сергій Дмитровський.

Сьогодні тисячі громадян України, для лікування яких необхідна донорська кров, чекають на вашу допомогу! Ми можемо разом їх врятувати! Єдина їхня надія на життя – наша чуйність!

3

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *