ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові відбулася акція проти Тимошенко та «Інтера»

|

Біля обласної організації партії « Батьківщина» відбулася акція проти Юлії Тимошенко та телеканалу «Інтер». Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

4

Як зазначає один з організаторів Андріан Кліщ, основною метою пікету було привернути увагу громадськості та розповісти людям, хто ж насправді підтримує телеканал «Інтер».

1

«Акція виникла спонтанно, коли почули, що наша Юлія Володимирівна захищає спиною телеканал «Інтер». В принципі одна з причин, чому почалася війна, це це телеканал Інтер. Я не скажу, що це 100%  його вина, але  свої  5 копійок він туди дав. Я хочу, щоб  люди пам`ятали, з чого все починалося. Я не критикую нікого з наших політиків, але якщо нічого не зміниться , то може бути четвертий майдан», – сказав він.

2

3

Учасники провели флешмоб-виставу про лисичку Юлю та котика Цимбала (Михайло Цимбалюк), однак ця акція тривала не довго, оскільки обурені представники організації партії « Батьківщини» порвали плакати та розігнали учасників.

Окрім того, у знак протесту активісти облили офіс ВО «Батьківщина» речовиною подібною на кров, закликаючи тимошенківців зійшти з цієї кровавої дороги, яку на думку львів’ян обрала партія екс-прем’єра.

5

 

7

Фото: Вероніка Рой, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *