ОСТАННІ НОВИНИ

У центрах переливання крові бракує донорської крові

|

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація молодих донорів України» продовжує програму пропаганди донорства крові «Здай кров – врятуй життя!». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

здача крові

Акція спрямована на залучення громадян до безоплатного донорства крові на користь онкохворих дітей, лікування яких потребує систематичної нагальної донорської допомоги.

«Сьогодні, у ці складні часи для України, Асоціація також опікується всіма громадянами України, що потребують донорської крові та її компонентів. Літні місяці були вкрай дефіцитним періодом для центрів крові, станцій та відділень переливання по всій Україні. Зараз резервів крові не достатньо, щоб покрити усі актуальні потреби. У зв’язку з наближенням Дня рятівника Асоціація звернулась до територіальних органів ДСНС із пропозицією відзначити це професійне свято, здавши донорську кров. У Головному управлінні ДСНС у Львівській області охоче відгукнулись на нашу пропозицію. Очікується, що близько 20 надзвичайників організовано здаватимуть кров у Львівському Обласному центрі служби крові (вулиця Пекарська, 65) вранці 14 вересня. Здавати кров вони зберуться о 08.30», – йдеться у повідомленні.

Як відомо програма діє із 2006 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *