ОСТАННІ НОВИНИ

На місці вибуху «Мерса» Богдана Копитка знайшли саморобні снаряди

|

У Пустомитівському районі на місці, де був скоєний запах на бізнесмена, знайшли 2 саморобні снаряди. Вибухонебезпечні пристрої вилучено і скеровано на експертизу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівській області.

підрив авто лімо

Поблизу села Старе Село у Пустомитівському районі, неподалік від  місця, де було скоєно замах на львівського бізнесмена, сьогодні, 13 вересня, було виявлено два саморобні вибухові пристрої.

В ході комплексу слідчо-оперативних заходів, які проводяться у розслідуванні злочину,  що мав місце 29 серпня біля села Старе Село, виявлено два саморобні вибухові пристрої.

«Пристрої вилучено і скеровано на експертизу. Наразі перевіряється чи могли вони бути виготовлені для замаху на львівського бізнесмена», – повідомив заступник начальника Головного управління поліції у Львівській області Руслан Домніцак.

Як повідомлялося, 29 серпня, близько 10.30, поблизу села Старе Село Пустомитівського району внаслідок вибуху автомобіля «Мерседес» загинули троє охоронців очільника львівського підприємства. Ще один отримав поранення. Бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі позаду – не постраждав.

Як попередньо встановили правоохоронці, вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття і приведений в дію дистанційно, після чого авто було обстріляно з автоматичної зброї.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *