ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині хлопчик випав з балкону. Через місяць трагедія повторилась з батьком

|

У Червонограді з інтервалом у місяць,  внаслідок падіння з балкону власної квартири загинули 46-річний чоловік та його 4-річний син. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. orlovec-upal-na-magnit-i-razbilsya-32560

3 серпня 4-річний хлопчик, якого батьки залишили вдома без нагляду, вийшов на балкон  і випав з 8 поверху житлового будинку на вулиці Мазепи у місті Червоноград. Дитина від отриманих травм померла під час надання медичної допомоги.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.166 КК України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

10 вересня, з балкону цієї ж квартири зірвався і загинув його 46-річний батько.

Правоохоронці встановили, що загиблий гостював у приятеля в квартирі на 9-му поверсі будинку. До власної домівки, квартири поверхом нижче на 8-му поверсі цього ж будинку, 46-річний  чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння,  вирішив дістатися вельми небезпечних способом: перелізти з балкона 9-го поверху на балкон свого помешкання на 8-му поверсі. Під час цієї небезпечної витівки чоловік не втримався і впав отримавши смертельні ушкодження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *